Blog Marjolein: 1 gesprek, 1 match

1/3/2023
Marjolein Cloostra
Consultant

De belofte van Primox is: 1 gesprek, 1 match. In mijn geval klopte dat precies. Ik kwam via via in contact met Julian van der Kieft van Primox. In het kennismakingsgesprek viel me op dat wat ik zei snel begrepen werd en dat ik echt gehoord werd. Daarnaast werd wat ik graag wilde vertaald in concrete voorbeelden. Er waren geen verkooppraatjes of mooie beloftes. Sterker nog; “Wat jij echt wilt is lastig, maar als ik het heb laat ik het je weten”.

3 weken later gaat de telefoon

3 Weken later gaat de telefoon, Julian van Primox. Het voorstel wat hij mij deed was meer dan passend. De opdracht bij ABN AMRO heeft de juiste uitdaging, de reisafstand is passend en ook het financiële aspect klopt.

In het gesprek met ABN AMRO bleek al snel dat zowel mijn behoeften als die van de opdracht goed op elkaar aansloten. Het was dan ook een kort, maar krachtig gesprek. En het resultaat…1 gesprek, directe een match!

Aandacht voor de persoon, ook na de matching

Voor mijzelf geldt; Nog steeds blij, HR-technisch zaken goed geregeld en de aandacht voor de persoon blijft, ook na de matching. De match met ABN AMRO? Nog steeds wederzijds passend, want mijn opdracht is ondertussen verlengd!

Primox hanteert in mijn ogen de werkwijze die past bij deze tijd. Aandacht voor zowel de behoeftes van het bedrijf als van de (toekomstig) medewerker!

No items found.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Blog Marjolein: 1 gesprek, 1 match'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

Het Detacheringsdagboek: Binnen 48 uur de perfecte match voor ABN AMRO

Detachering
Case
Blog
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het detacheringsproces: van eerste belletje tot laatste handtekening binnen 48 uur bij ABN AMRO.

Het Detacheringsdagboek: Een voicemail van een oude bekende…

Blog
Detachering
Case
Detacheringsdagboek
Dit keer in ‘Het Detacheringsdagboek’ een voicemail van een oude bekende die leidde tot een klus voor Alan.

Het Detacheringsdagboek: Van ingevulde opdracht tot training 'Klantgericht Schrijven' én vaste aanstelling

Detachering
Case
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het proces van eerste belletje tot laatste handtekening - en verder. Dit keer over Niek bij Eteck.
Nieuwsbrief

Kennis is macht, toch?

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht